route breadman expo

schooltuin gaasperdam
meerkerkdreef 33
amsterdam zuidoost

met de auto
Vanaf het Amstel Station de Gooiseweg op richting Zuidoost. Je gaat dan onder de Ringweg = A10 en nog steeds rechtdoor over de Gaasperdammerweg heen = A9. Dan sla je de eerste weg linksaf: Loosdrechtdreef. Nu neem je de eerste weg rechts en dan kom je bij de parkeergarage van de Leerdamhofflats. Hier kun je gratis parkeren. Loop vervolgens om de parkeergarage heen en volg dan het rode asfaltpad naar rechts. Na 150 meter zie je aan de rechterkant de schooltuin Gaasperdam liggen.

met de metro
Vanaf metrostation Wibautstraat kom je met vier strippen naar de tuin. Je kunt zowel lijn 53 richting Gaasperplas als lijn 54 richting Gein nemen.

Lijn 53 richting Gaasperplas Uitstappen bij de eindhalte Gaasperplas. Als je beneden bij de uitgang staat ga je rechtsaf en volg het rode asfaltpad. Na 1 km
aan de rechterkant vind je de schooltuin.
Lijn 54 richting Gein Uitstappen halte Reigersbos aan de kant van het winkelcentrum {wordt op het perron aangegeven]. Beneden bij de uitgang ga je linksaf door het winkelcentrum; deze straat heet op een gegeven moment de Renswoudestraat. Je loopt onder een viaduct door en dan volg je het Reigersbospad. Rood fietspad met links ernaast een voetpad. Bij de splitsing hou je links aan. Je gaat over twee bruggen en dan direct rechtsaf zie je de schooltuin liggen. Deze wandeling is anderhalve kilometer lang en duurt 10 à
15 minuten.

download de routebeschrijving als PDF