waaier

waaier

Met een beeld en tekst het log van de ververste Zero site openen… geen makkelijke taak. Een werkweekend met Anita in aantocht, een ander net gehad… Moet ik al kersvers materiaal laten zien? Ja, vers en pril is the word! In een gymzaaltje van een basisschool lokatieonderzoek doen, kleine ingrepen doen in de ruimte. Spullen verplaatsen, een ladder [uit een klimrek] voor het raam naar buiten zetten. Het raam is niet zichtbaar op de foto, de lichtinval op de vloer wel. Ik vind dat het project steeds meer over leegte gaat: er zelf niet meer zijn.

een waaier
een butler
een handschoen

knopen
een stopnaald
een vingerhoed

een koets
vlugzout
medaillon met zijn haarlok

de tijd
de nacht
danslust

veterschoenen
glazen muilen
strak korset

eigen tanden
schone haren
bloedrode nagels

een waaier
een bewegende arm
grijpende vingers

een waaier
arm
vingers

een waaier