vertraagd leven

Zero nodigt u van harte uit voor een middag over vertraagd leven. De organisator, de Brahma Kumaris Spirituele Akademie, vroeg ons hieraan deel te nemen op basis van het (moe) project. Van hun website:

“Een themamiddag ter inspiratie, met gesprekken en inleidingen van Simon Werkendam van Slowworld, over te leven in een wereld met kwaliteit, ontspanning, zonder deadlines en haast (slowworld.nl).
Anita Kooij, Emily Kocken en Carst van der Molen van kunstenaarscollectief zero over hun multimedia installatie (moe); een onthaastende ervaring, stilstaan bij een andere manier van leven (stichtingzero.nl).
Wolter de Greve, kok, docent en student BKSA over goed eten met gezond verstand. De ‘hogere kookkunst’ is niet alleen gebaseerd op verantwoord eten, maar gaat ook over integer omgaan met voedsel.

Vertraagd te leven betekent gevoed te worden door een andere levensfilosofie die de prikkels van deze snelle, voortrazende wereld even naast zich neerlegt. Het is een levensstijl die kwaliteit boven kwantiteit stelt en uitgaat van authenticiteit. Vertraagd leven gaat over ontvankelijkheid, onthaasting en geduld. Vertraagd is niet altijd langzaam, het is bewust en overdacht en boekt daarom vaak duurzame resultaten.”

Brahma Kumaris Spirituele Akademie
Haarlemmerdijk 137
1013 KG Amsterdam
(020) 6240205
www.bksa.org