dag van 1000 culturen / day of a 1000 cultures

Zaterdag 27 september is de kick-off van het culturele en sportieve seizoen in stadsdeel zuidoost, van 13:00-21:00 op het Anton de Komplein (vlakbij station Bijlmer). Zero zal tussen 13:00 en 19:00 videowerk vertonen. Elk heel uur start het programma. Ook kunt u titels bedenken bij foto’s, en een foto winnen.
Voor een kort videoproject zoekt Zero acteurs en stemmen. Meer informatie is te verkrijgen op de dag zelf.

Waar Zero te vinden zal zijn? U kunt dit vragen bij de informatiestands van stadsdeel Zuidoost. Of ons even bellen op de dag. Wie een handje wil helpen met de opbouw en bemanning van de stand, is ook van harte welkom.

Saturday September 27 will be the kick-off of the cultural and sportive season in Amsterdam Zuidoost, from 13:00-21:00 on the Anton de Komplein (near station Bijlmer). Zero will show video work between 13:00 and 19:00. The programme starts each whole hour. You can also suggest titles for photos and win a photograph.
For a short video project zero is looking for actors and voices. Further information can be obtained on the day itself.

You can get information where to find zero at the stands of stadsdeel Zuidoost. Or just give us a call the same day. If you want to help us out in building and guarding the stand, you are most welcome.

flyer dag van 1000 culturen → (PDF 400KB, stadsdeel Zuidoost)
telefoon phone (zero) 06 – 36 13 57 74