breadman

Spannende tijden, de nieuwe Batman moet geweldig zijn (nog niet gezien) maar dat komt misschien omdat ik alleen oog heb voor mijn Breadman. Een nieuw project in ontwikkeling. Ik onderzoek de relatie tussen vogels, brood en de mens. In januari start ik met het plaatsen van een menshoge zelfgebakken broodpop, op een aantal plekken in de Bijlmer, buiten. En dit alles natuurlijk in het ruime, stedelijke Zuidoost. Wie een zelfgebakken mini Breadman wil eten of op de hoogte gehouden wil worden van dit project en/of het project financieel wil ondersteunen, laat het weten! Voor dit project gaat de subsidie aanvraag binnenkort de deur uit. Of het doorgaat, hangt helaas wel van geld af. Met de motivatie zit het gebakken.

breadman testopstelling maquette kijkdoos

een testopstelling voor een maquette, het object op het bedje is een stukje geschimmeld brood, zacht als fluweel